Despre clinica

Clinica MedHelp a fost infiintata cu scopul de a veni in sprijinul pacientilor prin servicii medicale de calitate din domeniile chirurgiei generale si chirurgiei oncologice, proctologiei, flebologieimedicinii interne si nefrologiei.

Cu ajutorul unei echipe medicale calificate si dedicate meseriei si folosind aparatura medicala moderna dorim sa gasim cele mai bune solutii la problemele Dumneavoastra de sanatate. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul chirurgiei generale, al proctologiei, medicinii interne si nefrologiei si de peste 6 ani in cel al flebologiei dorim sa ajutam pacientii prin servicii medicale de calitate la cele mai inalte standarde europene, folosind metodele moderne de diagnostic si tratament, cat mai putin invazive.

Seriozitatea si constinciozitatea noastra ajutata de o temeinica pregatire teoretica si practica efectuata la Institutul Clinic Fundeni si de aparatura moderna din dotare vor face sa aveti parte de o calitate deosebita a actului medical. Ne propunem o comunicare deosebita dintre medic si pacient cu intelegere fata de suferinta pacientilor.

De aceea, folosim cat mai multe metode moderne minim invazive, nonoperatorii, folosite in tarile europene dezvoltate  – tratamentul modern al hemoroizilor fara operatie clasica, tratamentul modern al fisurilor anale, al fistulelor perianale, tratamentul modern al varicelor hidrostatice ale membrelor inferioare, diagnosticul si monitorizarea a diverse afectiuni din sfera medicinii interne si nefrologiei (boli cronice hepatice, patologia gastrointestinala, hipertensiunea arteriala, litiaza renala, infectiile urinare, insuficienta renala cronica etc).

In Clinica nostra consultatiile si tratamentele se efectueaza in regim programat avand grija ca intrevederea cu medicul sa fie cat mai rapida. Activitatea medicala din Clinica noastra se desfasoara dupa standardele europene, avand aprobarile necesare de la Colegiul Medicilor, Sanepid etc.

Poze din cabinet: